Identitate
O legendă, un nume…
"În anul 1927, locotenentul Francisco de Mello Palheta a aflat că un nou soi de cafea, numit Arabica, a ajuns în Guineea Franceză. A decis, așadar, să călătorească până acolo, cu intenția de a lua semințele acestei noi specii.
Conform legendei, guvernatorul Guineei Franceze a refuzat categoric solicitarea locotenentului. De Mello, însă, având drept aliat farmecul său personal, a convins-o pe soția guvernatorului francez să îi ascundă câteva boabe de cafea într-un buchet de flori...
Astfel, Francisco de Mello Palheta a fost cel care a adus cafeaua în Brazilia și Mexic, a început cultivarea ei pe aceste meleaguri..."

…și a inspirat crearea numelui "Dimello"!
"Casa" Dimello
Cafeaua espresso Dimello este produsă în unități cu o infrastructură, logistică și tehnologie avansate. Cu ajutorul echipamentelor performante, aceasta este prelucrată, trecând prin stadiile de prăjire, producție și ambalare finală.
Experiența îndelungată, expertiza profundă și efortul susținut în vedera dezvoltării mentalității de consum al cafelei espresso în Grecia, combinate cu sprijinul colaboratorilor noștri devotați, au făcut din cafeaua Dimello o marcă puternică, în rapidă dezvoltare, cu o activitate de export intensă.
Caracteristici
Încă de la începutul existenței cafelei Dimello, obiectivul nostru de neclintit a fost acela de a crea un espresso excelent, care să redea la maxim superioritatea caracteristicilor sale: corp, cremă, culoare, aromă, gust.

Loialitatea față de tradiție conlucrează armonios cu infrastructura avansată și inovatoare, în vederea realizării unui produs excelent care creează, în fiecare clipă, o experiență de consum inegalabilă.
Puncte forte
  • Pasiunea și dăruirea în prepararea și prezentarea impecabilă a unei cești de espresso & a derivatelor sale
  • Orientarea spre relații cu clientul bazate pe sinceritate și constructivitate
  • Echipa de vânzări instruită și experimentată, dedicată asigurării de servicii de înaltă calitate clientului/colaboratorului
  • Strategia de Marketing, dinamică și proactivă
  • Identitatea robustă, foarte ușor de recunoscut
  • Serviciile la standarde superioare (after sales service)
  • Suportul tehnic excelent
  • Centrul organizat în vederea instruirii colaboratorilor (Espresso Training Center)
Certificat
Dimello dispune de un Sistem complet de Gestionare a Securității Produselor Alimentare (HACCP) care s-a constituit în conformitate cu modelul ELOT ΕΝ ISO 22000:2005. Sistemul de Gestionare a Securității Produselor Alimentare aplicat este un sistem de gestionare HACCP flexibil , care acoperă tot ceea ce ține de gestionarea în siguranță a producției și a comercializării produselor alimentare - de la primirea și controlul cafelei, până la prăjirea, măcinarea, ambalarea și controlul produsului final.