Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului dimello.ro.
Site-ul dimello.ro este operat de societatea S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL, cu sediul in Str. Veseliei nr 3-5, Sector 5, Bucuresti, înscrisă în Registrul Comertului cu numărul J40/6573/2009. Utilizarea site-ului (incluzând accesul și navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta.

S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor, aceștia având acces permanent la termenii și condițiile prezenți, pentru ai putea consulta în orice moment.

S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului dimello.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului dimello.ro, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL, prevăzute de legislația în vigoare.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Fotografiile și imaginile produselor din acest site sunt fie proprietatea sau folosite cu permisiune de catre S.C. Premium Quality Flavours & Services SRL. Utilizarea în orice mod, copierea sau descărcarea imaginilor de către orice utilizator este interzisă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni și condiții vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului din secțiunea de contact.