Cariere – Oamenii Nostri

_______

ECHIPA DIMELLO

Echipa Dimello este mare și variată. Călătorim pe glob; explorăm și căutăm cele mai fine boabe de cafea verde din care să putem prepara aromele noastre cele mai fine, boabe și măcinată.
Am crezut întotdeauna că echipa noastră include toți oamenii care contribuie la călătoria cafelei Dimello. Indiferent dacă este vorba de oamenii care se ocupă de prăjirea cafelei sau de fermierii de pe teren; suntem o echipă. O echipă care împărtășește aceeași pasiune și același angajament pentru crearea celor mai bune cafele pe care le putem face. Trăim pentru împărtășirea acestor meșteșuguri cu oameni din întreaga lume.
Suntem mereu în căutarea oamenilor pasionați, talentați și dedicați care să se alăture echipei noastre. Oferim salarii competitive, un mediu de lucru excelent și șansa de a călători și de a crește cu un brand care este în continuă dezvoltare.
Ne puteți contacta folosind formularul de mai jos sau ne puteți trimite un e-mail cu o scrisoare de intentie și un CV și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Dacă sunteți iubitor de cafea și doriți să vă dezvoltați cariera, contactați-ne. Ne-am bucura sa primim vesti de la voi.

  Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

  Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

   

   

  Premium Quality Flavours & Services SRL
  Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
  Τel. +40.31.4256450|

  Mail:|info@dimello.ro

  © Dimello 2019. All Rights Reserved.

  Add to cart