DESPRE NOI

_______

DESPRE DIMELLO

Suntem un brand de familie, independent, care selectează, prăjește, prepară și distribuie cele mai fine cafele espresso și la filtru.

SUNTEM MEȘTEȘUGARII CONTEMPORANI AI CAFELEI…
Credem că adevărata artă în lumea modernă se realizează prin imbinarea tradiției și a progreselor tehnologice. Acest amestec de meșteșuguri și inovație ne permite să livrăm în mod constant cele mai bune cafele direct din plantație până la ceașca de cafea.

SIMPLITATEA ÎN AFACERILE NOASTRE.
Meșteșugul cafelei este complex,  insă nu trebuie să fie complicat. Credem că preparea cafelei trebuie să fie ușor de înțeles. Beneficiem de  încrederea   clienților noștri pentru a selecta și a pregăti doar cea mai bună cafea verde. Oferim o gamă sofisticată și rafinată de cafele espresso și la filtru.

SUNTEM EXPERȚI, DAR NICIODATĂ MAEȘTRI.
Meșteșugul cafelei este despre învățare continuă. Ne-am angajat să avem o evoluție constantă îmbinand pasiunea pentru tradiție și abordările moderne în pregatirea celor mai bune cafele espresso și la filtru.
Încă din prima zi, învățăm de la oamenii care lucreaza pamantul, de la profesioniștii care ne pregătesc cafeaua și de la clienții care își fac propria cană de cafea acasă. Vom continua să învățăm, să inovăm și să evoluăm, optimizând mereu meșteșugul nostru. Avem dorința de a-i învăța pe alții, atât cât vom putea.

CAFEA ADEVARATĂ APRECIATĂ DE TOȚI, ÎNTOTDEAUNA

CAFEAUA ESTE ÎN PRIMUL RÂND DESPRE OAMENI
Cafeaua este o afacere cu și despre oameni. Legăm prietenii si dezvoltăm parteneriate bazate pe ideea de încredere reciprocă.
De la fermierii care cultivă și recoltează cafeaua, la profesioniștii care o pregătesc si până la clienții care savurează rețetele noastre, incercăm să sprijinim și să ne implicăm in comunitățile în care ne desfășuram activitatea. Considerăm că, în calitate de membrii responsabili al comunităților implicate in cultura cafelei, trebuie să dezvoltăm activitati durabile de care să beneficieze toți cei interesați.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart