FACILITĂȚI

_______

SEDIUL DIMELLO

Dimello îmbină tehnicile tradiționale cu metodele moderne de producție pentru a crea cea mai bună cafea espresso și filtrantă. Dimello este ales de oamenii care cunosc și apreciază cafeaua.

Cafeaua Dimello este produsă într-o unitate de prelucrare a cafelei de ultimă generație, cu echipamente sofisticate, de către o echipă extrem de bine pregătită, specialiștii Dimello – care sunt implicați în dezvoltarea continuă a calității Dimello.

Capacitatea totală a liniei de producție de cafea boabe, care constă în unitățile de prăjire și linia de ambalare, cu sistemul automat de paletizare (ambalarea la finalul liniei), depășește 1500 kg / oră. În același timp, mai există alte două linii de producție automatizate, în principal pentru cafea măcinată.

În plus, compania are un sistem integrat de pre-curățare a cafelei verzi – singurul din Grecia și Balcani – care este foarte rar întâlnit chiar și la nivel european.
Există trei stații distincte: un sistem nou de curățare cu sită, un sistem de eliminare a pietrelor și, bineînțeles, piesa de rezistență, sortatorul de culori.

Această tehnologie de ultimă generație, împreună cu controalele continue de calitate, care au loc în toate etapele procesului de producție – de la comanda materiei prime până la stadiul final al produsului finit – ne permit să ne apropiem cât mai mult posibil de obiectivul nostru, care este rezumat în sintagma „defect zero”.
Abordarea Dimello este bazată pe un respect profund pentru cafea. Este concepută cu smerenie, dăruire și cu o perspectivă durabilă a comunității de cafea.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart