Transport gratuit pentru comenzi in valoare de peste 100 lei
Dimello îmbină tehnicile tradiționale cu metodele moderne de producție pentru a crea cea mai bună cafea espresso și filtrantă. Dimello este ales de oamenii care cunosc și apreciază cafeaua.
Cafeaua Dimello este produsă într-o unitate de prelucrare a cafelei de ultimă generație, cu echipamente sofisticate, de către o echipă extrem de bine pregătită, specialiștii Dimello – care sunt implicați în dezvoltarea continuă a calității Dimello.
Capacitatea totală a liniei de producție de cafea boabe, care constă în unitățile de prăjire și linia de ambalare, cu sistemul automat de paletizare (ambalarea la finalul liniei), depășește 1500 kg / oră. În același timp, mai există alte două linii de producție automatizate, în principal pentru cafea măcinată.
În plus, compania are un sistem integrat de pre-curățare a cafelei verzi – singurul din Grecia și Balcani – care este foarte rar întâlnit chiar și la nivel european.
Există trei stații distincte: un sistem nou de curățare cu sită, un sistem de eliminare a pietrelor și, bineînțeles, piesa de rezistență, sortatorul de culori.
Această tehnologie de ultimă generație, împreună cu controalele continue de calitate, care au loc în toate etapele procesului de producție – de la comanda materiei prime până la stadiul final al produsului finit – ne permit să ne apropiem cât mai mult posibil de obiectivul nostru, care este rezumat în sintagma „defect zero”.
Abordarea Dimello este bazată pe un respect profund pentru cafea. Este concepută cu smerenie, dăruire și cu o perspectivă durabilă a comunității de cafea.