ISTORIC

_______

ISTORIA DIMELLO

2002

Nașterea companiei Dimello

În 2002, după câteva decenii de experiență în distribuția și importul cafelei, Attica Terra S.A., o afacere de familie inițiată de Domnul Ioannis Iosifidis și Doamna Niovi Kallergi, a fondat Dimello, un brand 100% elen.
Au început ca câțiva oameni într-o mică fabrică situată în suburbiile Atenei, acolo unde cultura cafelei este omniprezentă.
Erau o echipă cu câtiva zeci de ani de experiență in industria cafelei care s-a reunit având ca scop prepararea unor cafele sofisticate și bine echilibrate de care să se poata bucura clienții de pretutindeni.

2006

Spre vârf

După patru ani de cercetare și dezvoltare, în 2006, compania a încorporat un unitate industrială de prajire de înaltă tehnologie, cu infrastructură și echipamente avansate pentru productia cafelei Dimello, cu o capacitate de 3,5 tone pe zi.
În cadrul unei piețe a cafelei în creștere, compania a început să adopte tehnologia mdernă și să evolueze pentru a deveni o marcă de cafea recunoscută și solicitată internațional.

2014

Ridicarea la excelență

Până în 2014, Dimello a stabilit relații de lungă durată cu clienții din en-gross, afirmându-se ca un brand de cafea de calitate, urmând principiul care stă la baza faptului că se află în cele din urmă într-o afacere cu oameni.
În același timp, a fost lansată o linie de producție automatizată completă pentru pachete de 1 kg, extinzând capacitatea de producție la 9 tone pe zi.

2017

Moştenirea

După ce în 2017, a modernizat linia de producție cu un sistem de pre-curățare a cafelei verzi și a lansat noi linii de produse espresso și filtru pentru sectorul de retail, echipa de creație a cafelei Dimello a crescut în ultimele decenii, iar toți cei prezenți de la bun început sunt încă împreuna.
Rămas fidel sentimentului familiei, rădăcinilor mediteraneene și dorinței echipei de a crea doar cea mai fină cafea care poartă numele Dimello, spiritul antreprenorial al companiei este trecut lent către noua generație.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart