VALORILE BRANDULUI

_______

VALORILE DIMELLO

ALEASĂ DE EXPERȚI
SELECȚIE CU EXPERTIZĂ ȘI EXPERIENȚĂ

Încă de la începutul companiei noastre, am dezvoltat relații strânse cu fermele și producătorii locali. Selectăm cele mai bune soiuri de cafea din țări producătoare precum Brazilia, Etiopia, India, Guatemala, Colombia și Nicaragua. Reușim să avem un control absolut asupra parametrilor care ne duc la perfecțiune: condiții climatice adecvate, sezonalitate, culturi și stabilitate în calitate.

Materiile prime excelente trec prin mâinile „magice” ale partenerilor noștri special instruiți, care vor arăta la maximum trăsăturile organoleptice Dimello: aromă bogată, corp legat, aromă intensă. Cu experiența, dragostea, pasiunea și entuziasmul lor, ei au grijă de toate etapele procesării, prăjirii, producției – cu controalele de calitate necesare – și ambalării finale, asigurându-se că aromele Dimello sunt întotdeauna livrate proaspete clientului final.

MEȘTEȘUGIT CU FINEȚE
PRODUS CU MAIESTRIE
PREPARAT CU DRAGOSTE
PREGĂTIT CU GRIJĂ

De la producatorii de cafea până la profesioniștii care o pregătesc, toți oamenii noștri se angajează să transforme mereu amestecurile de cafea de cea mai bună calitate într-o experiență plăcută încă de la prima înghițitură!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart