Încă de la începutul companiei noastre, am dezvoltat relații strânse cu fermele și producătorii locali. Selectăm cele mai bune soiuri de cafea din țări producătoare precum Brazilia, Etiopia, India, Guatemala, Colombia și Nicaragua. Reușim să avem un control absolut asupra parametrilor care ne duc la perfecțiune: condiții climatice adecvate, sezonalitate, culturi și stabilitate în calitate.
Materiile prime excelente trec prin mâinile „magice” ale partenerilor noștri special instruiți, care vor arăta la maximum trăsăturile organoleptice Dimello: aromă bogată, corp legat, aromă intensă. Cu experiența, dragostea, pasiunea și entuziasmul lor, ei au grijă de toate etapele procesării, prăjirii, producției – cu controalele de calitate necesare – și ambalării finale, asigurându-se că aromele Dimello sunt întotdeauna livrate proaspete clientului final.
De la producatorii de cafea până la profesioniștii care o pregătesc, toți oamenii noștri se angajează să transforme mereu amestecurile de cafea de cea mai bună calitate într-o experiență plăcută încă de la prima înghițitură!