REȚEAUA NOASTRĂ

_______

REȚEAUA DIMELLO

PREMIUM QUALITY FLAVOURS AND SERVICES SRL
Marinos Milas
Bucharest - Str Veseliei NR 3-5 Corp C--Sector 5
F: (+4031) 4256451
IANY & YOTA SRL
Ionuts Sarbu
Galati - Strada Saturn nr 2,
T: 0749 578 630
E: galati@dimello.ro
 
 

PENTRU DISTRIBUITORI ȘI RETAILERI

În ultimele două decenii am dezvoltat o rețea excelentă de parteneriate care ne ajută să aducem cafeaua clienților noștri. De la fermieri, cultivatori și exportatori până la echipa noastră de logistică avem o distribuție optimă, ceea ce ne permite sa furnizam clienților nostri cafeaua de care au nevoie, atunci când au nevoie.

Lanțul nostru de aprovizionare fără intreruperi înseamnă că putem onora comenzile rapid și eficient, livrând cea mai bună cafea oriunde în lume avem o solicitare. De-a lungul anilor am construit o rețea de distribuție solidă și fiabilă în Grecia și cu partenerii noștri de logistică internațională pe piețele noastre principale de export.
Avem capacitatea de a livra în cantități mari sau mici, utilizând o varietate de metode de expediție pentru a se potrivi cu calendarul și nevoile fiecărui client individual.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart