FURNIZOR DE ECHIPAMENT PROFESIONAL

_______

ECHIPAMENTE DIMELLO

Mașinile noastre unice de cafea

De cele mai multe ori, o cafea va fi intotdeauna la fel de bună in functie de echipament și persoana care o prepară. La Dimello ne asigurăm că atât utilajele partenerilor noștri profesioniști, cât și ale celor casnici, sunt cele mai bune. Pentru că numai cu o mașină de cafea perfect funcțională veți obține o cafea excelentă.

CUNOAȘTERE PENTRU SATISFACȚIA CLIENȚILOR

Furnizăm clienților noștri echipamentele de top din lume și oferim programe de întreținere sistematică pentru a ne asigura că totul merge bine. Credem că aromele noastre de cafea se reflectă in oamenii noștri. Din acest motiv, menținem o echipă calificată, informată si bine pregatită de experți care pregatesc cafeaua și tehnicieni. Aceasta înseamnă că putem acoperi întregul program de preparare a cafelei și putem oferi clienților noștri servicii complete la nivel înalt.

 

ECHIPAMENT PERSONALIZAT PENTRU FIECARE CLIENT
Testăm și evaluăm fiecare utilaj nou care este disponibil pe piața internațională, iar tehnicienii noștri efectuează o instruire constantă la furnizorii de echipamente. Lucrăm cu cele mai importante mărci de mașini de cafea, mașini de râșnit și alte echipamente profesionale, precum: La Marzocco, Faema, Mazzer, MCE, DIP, Brass, La Piccola. De-a lungul anilor am căpătat experiență și cunoștințe care înseamnă că putem recomanda echipamentele cele mai bune pentru clienții noștri, având în  vedere spațiul și potențialul fiecărui mediu profesional.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart