AEROPRESS

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

Aeropress, acest dispozitiv ciudat și, în același timp, minunat, a fost perfecționat de inventatorul și inginerul Adam Adler. Acest preparat folosește presiunea manuală și oferă o cafea cu o aromă bogată.

Cafea

Măcinată mediu până la fin

Echipament

Aeropress

Filtre

Fierbator de apă

Râșniță de cafea

Cântar de precizie

Cană (250-300 ml)

Dozare

15gr cafea 240 ml apă

Raport de extracție

1: 16

Pasul 1

Încălziți apa la o temperatură între 92 ° C și 96 ° C.

Pasul 2

Introduceți un filtru de hârtie în capacul de plastic detașabil al AeroPress și clătiți cu apă caldă.

Pasul 3

Așezați pe cântar cu partea conică orientată în sus, apoi resetați cântarul. Numerele trebuie să apară cu susul în jos.Adăugați cantitatea dorită de cafea măcinată și resetați.

Pasul 4

Turnați apa fiartă proaspătă, înmuind complet cafeaua măcinată. Amestecați pentru a vă asigura că este înmuiată uniform cafeaua.

Pasul 5

Fixați capacul, asigurându-vă că se blochează bine în crestături. Așteptați aproximativ 1:15 minute.

Pasul 6

Rotiți întregul dispozitiv cu capul în jos rapid, controlat.

Pasul 7

Puneți-l peste recipientul de extracție și începeți să aplicați presiune în jos. Acest lucru va dura aproximativ 20-30 de secunde. Cafeaua dvs. este extrasă complet când se aude un șuierat.

Pasul 8

Scoateți aparatul din cană.

Pasul 9

Serviți cafeaua.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart