CLEVER DRIPPER

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

Un nouă invenție remarcabilă în lumea cafelei, dispozitivul Clever Drippper, care combină metodele de scufundare și de scurgere. Valva din partea de jos dă dispozitivului o notă practică.

Cafea

Macinată moderat pana la gros

Echipament

Dripper inteligent

Filtre

Fierbator de apă

Râșniță de cafea

Cântar de precizie

Cană (250-300 ml)

Dozare

18 gr pentru 1 cană (60gr cafea / 1 litru de apă) 300 ml apă

Raport de extracție

1: 16

Pasul 1

Încălziți apa la o temperatură între 92 ° C și 96 ° C.

Pasul 2

Clătiți filtrul cu apă caldă, astfel încât să nu aibă un gust de hârtie și apoi scurgeți recipientul.

Pasul 3

Așezați Clever Dripper cu filtrul clătit pe cântar. Adăugați cafeaua măcinată în centrul filtrului și resetați

Pasul 4

Înmuiați cafeaua măcinată cu de două ori cantitatea de apă decât cea a cafelei (adică 18g cafea x 2 = 36g apă) și așteptați aproximativ 30 de secunde (faza de înflorire).

Pasul 5

Turnați apa rămasă uniform pe cafea.

Pasul 6

Închideți capacul astfel încât să nu existe pierderi de temperatură.

Pasul 7

Așteptați 3,5 minute, apoi puneți într-un recipient de sticlă de servire și lăsați să se scurgă.

Pasul 8

Serviți cafeaua.

Pasul 9

Serviți cafeaua.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart