COLD BREW

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

Extracția la rece este procesul de scufundare a cafelei măcinate în apă la temperaturi reci pentru o perioadă lungă de timp.

Cafea

Măcinată grosier

Echipament

A cold brew coffee dripper

Râșniță de cafea

Pahar de sticlă (250-300 ml)

Dozare

90gr cafea / 1 litru de apă

Raport de extracție

1: 2

Pasul 1

Introduceți filtrul permanent în partea de jos a paharului de sticlă, din mijloc.

Pasul 2

Adăugați cantitatea dorită de cafea măcinată în paharul de sticlă din mijloc.

Pasul 3

Umpleți paharul de sticlă superior cu apă (gheața este opțională), la temperatura camerei.

Pasul 4

Reglați rata picăturilor la 40 picături pe minut. Urmăriți și reglați dacă este necesar.

Pasul 5

Așteptați finalizarea extracției (aproximativ 6 ore). Se diluează cu apă pentru un gust mai ușor (opțional).

Pasul 6

Serviți cafeaua într-un pahar de modă veche cu gheață.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart