Transport gratuit pentru comenzi in valoare de peste 100 lei
O originalitate grecească, prezentată prima dată în 1992 de KAFEA TERRA, ca o băutură răcoritoare de vară, cu o textură cremoasă. Vă puteți bucura de ea tot timpul anului!
Rășnită de cafea
Cântar de precizie
Mașină espresso
Mixer de băuturi
Pahar de sticlă cu perete gros (~ 270ml)
Măcinati 17-19 grame de cafea în portafiltrul (sau în funcție de dimensiunea portafiltrului)
Distribuiti cafeaua în mod egal în portafiltrul și apoi neteziti suficient pentru a sigila cafeaua. Scopul este o suprafață netedă.
Poziționați portafiltrul în capul grupului și începeți extragerea imediat.
Finalizați extracția în aproximativ 30-35 secunde. Dacă nu, setați gradul de măcinare.
Adăugați 3-4 cuburi de gheață (pentru răcire imediată) în espresso și folosiți mixerul pentru băuturi pentru a da o textură cremoasă.
Serviți într-un pahar cu gheață. Folosiți o strecurătoare când turnați cafeaua în pahar pentru a menține o textură cremoasă, fără bule mari.
Introduceți paie (de preferință să nu fie din plastic).