FREDDO ESPRESSO

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

O originalitate grecească, prezentată prima dată în 1992 de KAFEA TERRA, ca o băutură răcoritoare de vară, cu o textură cremoasă. Vă puteți bucura de ea tot timpul anului!

Cafea

Măcinare fină

Echipament

Rășnită de cafea

Cântar de precizie

Mașină espresso

Mixer de băuturi

Pahar de sticlă cu perete gros (~ 270ml)

Dozare

17-19 grame (sau în funcție de dimensiunea cupei)

Raport de extracție

1: 3

Pasul 1

Măcinati 17-19 grame de cafea în portafiltrul (sau în funcție de dimensiunea portafiltrului)

Pasul 2

Distribuiti cafeaua în mod egal în portafiltrul și apoi neteziti suficient pentru a sigila cafeaua. Scopul este o suprafață netedă.

Pasul 3

Poziționați portafiltrul în capul grupului și începeți extragerea imediat.

Pasul 4

Finalizați extracția în aproximativ 30-35 secunde. Dacă nu, setați gradul de măcinare.

Pasul 5

Adăugați 3-4 cuburi de gheață (pentru răcire imediată) în espresso și folosiți mixerul pentru băuturi pentru a da o textură cremoasă.

Pasul 6

Serviți într-un pahar cu gheață. Folosiți o strecurătoare când turnați cafeaua în pahar pentru a menține o textură cremoasă, fără bule mari.

Pasul 7

Introduceți paie (de preferință să nu fie din plastic).

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart