Cafeaua Noastră

_______

CAFEAUA DIMELLO

Cafeaua prinde viață cu Dimello

Dintr-o regiune în alta, de la un sezon la altul, natura cafelei se schimbă și evoluează. Aceasta înseamnă că suntem specializați in căutarea și comandarea celei mai bune cafele – ceva de neprețuit. Suntem specializați în crearea celei mai rafinate și moderne cafele. Din zonele joase până la zonele muntoase producătoare de cafea, de pe trei continente și din toate culturile de cafea, scopul nostru este să oferim cele mai bune cafele espresso și la filtru, pentru a fi savurate în întreaga lume.

CAFEA BOABE

Originea unică și amestecurile de cafea pe care le realizăm, sunt cultivate de producatori independenți, ferme individuale și cooperative locale. Alegem doar cele mai rafinate boabe, pregătindu-le cu dragoste, prăjindu-le si transformă-le în cafele speciale, rafinate și bine echilibrate.

CAFEA MACINATA

Importăm cele mai bune boabe de cafea verde din toate regiunile mari producătoare de cafea din lume și producem cafea espresso și la filtru de înaltă calitate, cu performanțe maxime ale tuturor caracteristicilor: cremă, corp, culoare, aromă și gust.

PODS/CAPSULE

Amestec unic de soiuri de cafea Arabica și Robusta de top din America Centrală, America de Sud, Africa și India.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află noutățile de la Dimello!

Credem ca adevarata maiestrie este obtinuta in zilele noastre prin imbinarea traditiei cu evolutia tehnologica. Aceasta combinatie de arta si inovatie ne permite sa aducem, in mod constant, cea mai buna cafea direct din plantatie pana la ceasca de cafea.

 

 

Premium Quality Flavours & Services SRL
Strada Logofătul Tăutu 68A, Bucharest, Romania
Τel. +40.31.4256450|

Mail:|info@dimello.ro

© Dimello 2019. All Rights Reserved.

Add to cart