_______
PREPARAREA CAFELEI
Metoda
Aeropress, acest dispozitiv ciudat și, în același timp, minunat, a fost perfecționat de inventatorul și inginerul Adam Adler. Acest preparat folosește presiunea manuală și oferă o cafea cu o aromă bogată.

Măcinată mediu până la fin

Aeropress
Filtre
Fierbator de apă
Râșniță de cafea
Cântar de precizie
Cană (250-300 ml)

15gr cafea 240 ml apă

1: 16

Pasul 1
Încălziți apa la o temperatură între 92 ° C și 96 ° C.


Pasul 2
Introduceți un filtru de hârtie în capacul de plastic detașabil al AeroPress și clătiți cu apă caldă.


Pasul 3
Așezați pe cântar cu partea conică orientată în sus, apoi resetați cântarul. Numerele trebuie să apară cu susul în jos.Adăugați cantitatea dorită de cafea măcinată și resetați.


Pasul 4
Turnați apa fiartă proaspătă, înmuind complet cafeaua măcinată. Amestecați pentru a vă asigura că este înmuiată uniform cafeaua.


Pasul 5
Fixați capacul, asigurându-vă că se blochează bine în crestături. Așteptați aproximativ 1:15 minute.


Pasul 6
Rotiți întregul dispozitiv cu capul în jos rapid, controlat.


Pasul 7
Puneți-l peste recipientul de extracție și începeți să aplicați presiune în jos. Acest lucru va dura aproximativ 20-30 de secunde. Cafeaua dvs. este extrasă complet când se aude un șuierat.


Pasul 8
Scoateți aparatul din cană.


Pasul 9
Serviți cafeaua.

