CLEVER DRIPPER

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

Un nouă invenție remarcabilă în lumea cafelei, dispozitivul Clever Drippper, care combină metodele de scufundare și de scurgere. Valva din partea de jos dă dispozitivului o notă practică.

Cafea

Macinată moderat pana la gros

Echipament

Dripper inteligent

Filtre

Fierbator de apă

Râșniță de cafea

Cântar de precizie

Cană (250-300 ml)

Dozare

18 gr pentru 1 cană (60gr cafea / 1 litru de apă) 300 ml apă

Raport de extracție

1: 16

Pasul 1

Încălziți apa la o temperatură între 92 ° C și 96 ° C.

Pasul 2

Clătiți filtrul cu apă caldă, astfel încât să nu aibă un gust de hârtie și apoi scurgeți recipientul.

Pasul 3

Așezați Clever Dripper cu filtrul clătit pe cântar. Adăugați cafeaua măcinată în centrul filtrului și resetați

Pasul 4

Înmuiați cafeaua măcinată cu de două ori cantitatea de apă decât cea a cafelei (adică 18g cafea x 2 = 36g apă) și așteptați aproximativ 30 de secunde (faza de înflorire).

Pasul 5

Turnați apa rămasă uniform pe cafea.

Pasul 6

Închideți capacul astfel încât să nu existe pierderi de temperatură.

Pasul 7

Așteptați 3,5 minute, apoi puneți într-un recipient de sticlă de servire și lăsați să se scurgă.

Pasul 8

Serviți cafeaua.

Pasul 9

Serviți cafeaua.

Add to cart