_______
PREPARAREA CAFELEI
Metoda
Un nouă invenție remarcabilă în lumea cafelei, dispozitivul Clever Drippper, care combină metodele de scufundare și de scurgere. Valva din partea de jos dă dispozitivului o notă practică.

Macinată moderat pana la gros

Dripper inteligent
Filtre
Fierbator de apă
Râșniță de cafea
Cântar de precizie
Cană (250-300 ml)

18 gr pentru 1 cană (60gr cafea / 1 litru de apă) 300 ml apă

1: 16

Pasul 1
Încălziți apa la o temperatură între 92 ° C și 96 ° C.


Pasul 2
Clătiți filtrul cu apă caldă, astfel încât să nu aibă un gust de hârtie și apoi scurgeți recipientul.



Pasul 3
Așezați Clever Dripper cu filtrul clătit pe cântar. Adăugați cafeaua măcinată în centrul filtrului și resetați


Pasul 4
Înmuiați cafeaua măcinată cu de două ori cantitatea de apă decât cea a cafelei (adică 18g cafea x 2 = 36g apă) și așteptați aproximativ 30 de secunde (faza de înflorire).


Pasul 5
Turnați apa rămasă uniform pe cafea.


Pasul 6
Închideți capacul astfel încât să nu existe pierderi de temperatură.


Pasul 7
Așteptați 3,5 minute, apoi puneți într-un recipient de sticlă de servire și lăsați să se scurgă.


Pasul 8
Serviți cafeaua.


Pasul 9
Serviți cafeaua.

