COLD BREW

_______

PREPARAREA CAFELEI

Metoda

Extracția la rece este procesul de scufundare a cafelei măcinate în apă la temperaturi reci pentru o perioadă lungă de timp.

Cafea

Măcinată grosier

Echipament

A cold brew coffee dripper

Râșniță de cafea

Pahar de sticlă (250-300 ml)

Dozare

90gr cafea / 1 litru de apă

Raport de extracție

1: 2

Pasul 1

Introduceți filtrul permanent în partea de jos a paharului de sticlă, din mijloc.

Pasul 2

Adăugați cantitatea dorită de cafea măcinată în paharul de sticlă din mijloc.

Pasul 3

Umpleți paharul de sticlă superior cu apă (gheața este opțională), la temperatura camerei.

Pasul 4

Reglați rata picăturilor la 40 picături pe minut. Urmăriți și reglați dacă este necesar.

Pasul 5

Așteptați finalizarea extracției (aproximativ 6 ore). Se diluează cu apă pentru un gust mai ușor (opțional).

Pasul 6

Serviți cafeaua într-un pahar de modă veche cu gheață.

Add to cart